Trysil

Förra veckan tog jag ledigt from onsdag, för en skidweekend i Trysil. I torsdags fyllde jag dessutom hela 28 år och jag firade hela dagen i skidbacken. Jag fick dessutom fint väder med sol hela födelsedagen, vilket jag var extra glad för.

Vi var i Trysil förra året också och vi var så nöjda med allting där, att vi ville åka tillbaka dit i år igen. Men den här gången bodde vi på hotellet istället för i stuga som förra året. Hotell var ett bra val. Vi hade frukostbuffé varje morgon och nyttjade hotellets egna badhus (med bastu) och bowlinghall varje kväll efter skidåkningen. Jag var mer än nöjd med hotellet och även skidåkningen. Dag två när vi åkte skidor hade vi sol med dis på förmiddagen och dimma på eftermiddagen. Det var kul med dimman också för då blev de lite utmaning att se vad som var skidbacke och vad som var luft.

Här kommer lite bilder från helgen

Jag i skidbacken. Jackan köpte jag dagen innan vi åkte på en sportbutik i Vinsta som hade total utförsäljning. 225 kr tyckte jag lugnt jackan var värd, ett fynd med andra ord!

Halsduken fick jag köpa på affären i hotellet för min egna hade jag glömt hemma. Den kostade ungefär lika mycket som jackan ( andra prisnivåer i Norge).

På toppen var molnen i jämnhöjd med berget

Första dagen i liften när vi hade sol!

Andra dagen i liften när vi hade dimma (eller var de moln kanske?)

Snömängder var det heller ingen brist på. Här en bild på mig första kvällen med uppskottad snö i bakgrunden.

En superhelg med andra ord! Imorgon börjar jobbet igen som ett år äldre :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>