Apropå smitare

Varför väljer en växt att ta den mest obekväma vägen ut?

En av plantorna som T har planterat i tidningskruka har på nått sätt trängt sig igenom tidningsväggen och ”slagit ut” på sidan. Jag är himla glad nu att man inte behöver få ut plantan ur tidningskrukan när den ska planteras om, utan att den bara är att sätta med i ny jord. Vi får de hur vi planterar om den där, man kanske får riva bort tidningskrukani alla fall på nått vis

Förkylning har förresten blivit bättre. Jag har inte jobbat på hela veckan men på måndag ska jag tillbaka. Jag hostar fortfarande lite men jag ska kurera mig hela dagen så imorgon är jag förhoppningsvis helt frisk.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>